*****پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال*****مواد سوختي و ترقه را در مقادير کم يا انبوه هرگز در منزل نگه داري نکنيم..........به خاطرداشته باشيد همواره استفاده نادرست و بي رويه از وسايل آتش بازي و روشن کردن آتش هاي بزرگ حوادث ناگواري بدنبال دارد..........از آتش زدن لاستيک ، هيزم ، کارتن خالي و امثال اينها چه در واحدهاي مسکوني و چه در معابر، کوچه و خيابان خودداري نمائيم.........- کبريت و مواد آتش زا را از دسترس کودکان دور نگه داريم..........به فرزندان خود درمورد خطرات بازي با آتش و مواد محترقه و منفجره آگاهي لازم را بدهيم......... از پارک اتومبيل در کوچه ها و معابر تنگ خودداري کنيم چرا که آتش بازي در نزديکي وسايط نقليه که حامل بنزين و مواد سوختي هستند در صورت کمترين نشت و حتي در شرايط عادي اين وسايل را مبدل به بمبي مي گرداند که چاشني انفجار آن کشيده شده است..........مراقب اعمال و رفت و آمد فرزندان خود بوده و به آنها جهت پرهيز از آتش و ترقه بازي و ساخت مواد منفجره دستي هشدار دهيم..........به صاحبان فروشگاههاي مواد شيميايي و رنگ فروشيها توصيه مي کنیم که از فروش هرگونه مواد آتش زا و مواد شيميايي به کودکان و نوجوانان خودداري نمايند...........در صورت بروز هرگونه حريق و يا حادثه ضمن حفظ خونسردي در اسرع وقت با تلفن 125 با ستاد فرماندهي سازمان آتش نشاني تماس گرفته و مراتب را با ذکر نوع حادثه و نشاني دقيق اطلاع دهيم و در صورت آسیب دیدن فرد یا افراد با 115 تماس گرفته شود..........در شادی های فرزندان دلبندمان مشاركت كنیم تا همیشه نظاره گر گل خنده های شان باشیم
تقویم
اخبار > یازدهمین بسیج ملی تغذیه با شعار تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا در معاونت بهداشت برگزار شد.


  چاپ        ارسال به دوست

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

یازدهمین بسیج ملی تغذیه با شعار تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا در معاونت بهداشت برگزار شد.

 

یازدهمین بسیج ملی تغذیه با شعار"تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا" از 15لغایت30 دی ماه 1399 برگزار می گردد.

مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در شرایط فعلی بحران کووید 19 رعایت اصول تغذیه سالم در کنار پیروی از پروتوکل های بهداشتی پیشگیری و کنترل این بیماری، برای تقویت سیستم ایمنی بدن حائز اهمیت است. در این دوران، ضرورت ماندن در منزل موجب تغییراتی در الگوی غذایی خانواده شده، ریزه خواری و مصرف تنقلات کم ارزش غذایی، افزایش زمان تماشای تلویزیون، کار با تبلت و کامپیوتر وشبکه های مجازی و در نتیجه کاهش تحرک بدنی از عواملی است که با بروز اضاقه وزن و چاقی و برخی کمبود های تغذیه ای میتواند موجب تحریک و تضعیف سیستم ایمنی  بدن شده و شانس ابتلا به کرونا را افزایش می دهد و درصورت ابتلا به بیماری روند بهبودی را با تاخیر مواجه سازد.

با توجه به شعار ملی تغذیه و تاکید دفتر بهبود تغذیه وزات بهداشت درمان و آموزش پزشکی بر تمرکز فعالیت ها، حول محور بیماری کووید-19، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت به انجام برنامه هایی جهت افزایش آگاهی و نگرش کلیه ی کارکنان دانشگاه درخصوص مراقب های تغذیه برای پیشگیری از کووید-19 اقدام نمود که خلاصه ای از آنها به شرح زیر می باشد:

1. تهیه متون و بولتن های آموزشی و ارسال روزانه آنها به مدت 15 روز برای کلیه ی کارکنان دانشگاه

2. برگزاری وبینار آموزشی تغذیه در قرنطینه برای کنترل و پیشگیری از کووید-19 به مناسبت یازدهمین بسیج ملی تغذیه

3. ارسال پیامک های کوتاه آموزشی تغذیه برای پیشگیری از کرونا برای کلیه ی کارکنان دانشگاه

4. تهیه پیام های رادیویی در خصوص آموزش تغذیه در قرنطینه و پیشگیری از کووید-19

5. اجرای برنامه های رادیویی در خصوص نکات تغذیه ای و بهداشتی در دوران پاندمی

 


١٤:٢١ - 1399/10/15    /    شماره : ١٠٨٦٩    /    تعداد نمایش : ٢١٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج