*****پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال*****مواد سوختي و ترقه را در مقادير کم يا انبوه هرگز در منزل نگه داري نکنيم..........به خاطرداشته باشيد همواره استفاده نادرست و بي رويه از وسايل آتش بازي و روشن کردن آتش هاي بزرگ حوادث ناگواري بدنبال دارد..........از آتش زدن لاستيک ، هيزم ، کارتن خالي و امثال اينها چه در واحدهاي مسکوني و چه در معابر، کوچه و خيابان خودداري نمائيم.........- کبريت و مواد آتش زا را از دسترس کودکان دور نگه داريم..........به فرزندان خود درمورد خطرات بازي با آتش و مواد محترقه و منفجره آگاهي لازم را بدهيم......... از پارک اتومبيل در کوچه ها و معابر تنگ خودداري کنيم چرا که آتش بازي در نزديکي وسايط نقليه که حامل بنزين و مواد سوختي هستند در صورت کمترين نشت و حتي در شرايط عادي اين وسايل را مبدل به بمبي مي گرداند که چاشني انفجار آن کشيده شده است..........مراقب اعمال و رفت و آمد فرزندان خود بوده و به آنها جهت پرهيز از آتش و ترقه بازي و ساخت مواد منفجره دستي هشدار دهيم..........به صاحبان فروشگاههاي مواد شيميايي و رنگ فروشيها توصيه مي کنیم که از فروش هرگونه مواد آتش زا و مواد شيميايي به کودکان و نوجوانان خودداري نمايند...........در صورت بروز هرگونه حريق و يا حادثه ضمن حفظ خونسردي در اسرع وقت با تلفن 125 با ستاد فرماندهي سازمان آتش نشاني تماس گرفته و مراتب را با ذکر نوع حادثه و نشاني دقيق اطلاع دهيم و در صورت آسیب دیدن فرد یا افراد با 115 تماس گرفته شود..........در شادی های فرزندان دلبندمان مشاركت كنیم تا همیشه نظاره گر گل خنده های شان باشیم
تقویم
اخبار > کارگاه مدیریت تغذیه در بحرانها و شرایط اضطراری در معاونت بهداشت برگزار شد.


  چاپ        ارسال به دوست

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

کارگاه مدیریت تغذیه در بحرانها و شرایط اضطراری در معاونت بهداشت برگزار شد.

کارگاه مدیریت تغذیه در بحران وشرایط اضطراری  با دبیری گروه بهبود تغذیه جامعه و با همکاری گروه مهندسی  بهداشت محیط و گروه مدیریت خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت جهت  کارشناسان تغذیه  مراکز بهداشت شهرستان های دزفول، شوش و گتوند مورخ 19 اسفند ماه 1397 درسالن جلسات این معاونت برگزار شد.

در این کارگاه مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه ضمن ارائه کلیاتی در خصوص اقدامات تغذیه ای در مقابله با بحران به  بیان اصول تغذیه و تنظیم برنامه غذایی پرداخت. درادامه  این کارگاه توسط مهندس سرداری کارشناس بهداشت محیط  و سمیه ملکی کارشناس بلایا و حوادث معاونت بهداشت  توضیحات  کاملی پیرامون برنامه های تخصصی ارائه شد. در ادامه کارکردهای اختصاصی تغذیه در بلایا و حوادث و نیازهای تغذیه ای گروه های آسیب پذیر و کمبودهای تغذیه ای شایع در بحران و بیان انتظارات توسط کارشناسان تغذیه گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت مطرح گردید.


 


١٣:٢٠ - 1397/12/27    /    شماره : ٨٤٠١    /    تعداد نمایش : ١٦٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج