*****پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال*****مواد سوختي و ترقه را در مقادير کم يا انبوه هرگز در منزل نگه داري نکنيم..........به خاطرداشته باشيد همواره استفاده نادرست و بي رويه از وسايل آتش بازي و روشن کردن آتش هاي بزرگ حوادث ناگواري بدنبال دارد..........از آتش زدن لاستيک ، هيزم ، کارتن خالي و امثال اينها چه در واحدهاي مسکوني و چه در معابر، کوچه و خيابان خودداري نمائيم.........- کبريت و مواد آتش زا را از دسترس کودکان دور نگه داريم..........به فرزندان خود درمورد خطرات بازي با آتش و مواد محترقه و منفجره آگاهي لازم را بدهيم......... از پارک اتومبيل در کوچه ها و معابر تنگ خودداري کنيم چرا که آتش بازي در نزديکي وسايط نقليه که حامل بنزين و مواد سوختي هستند در صورت کمترين نشت و حتي در شرايط عادي اين وسايل را مبدل به بمبي مي گرداند که چاشني انفجار آن کشيده شده است..........مراقب اعمال و رفت و آمد فرزندان خود بوده و به آنها جهت پرهيز از آتش و ترقه بازي و ساخت مواد منفجره دستي هشدار دهيم..........به صاحبان فروشگاههاي مواد شيميايي و رنگ فروشيها توصيه مي کنیم که از فروش هرگونه مواد آتش زا و مواد شيميايي به کودکان و نوجوانان خودداري نمايند...........در صورت بروز هرگونه حريق و يا حادثه ضمن حفظ خونسردي در اسرع وقت با تلفن 125 با ستاد فرماندهي سازمان آتش نشاني تماس گرفته و مراتب را با ذکر نوع حادثه و نشاني دقيق اطلاع دهيم و در صورت آسیب دیدن فرد یا افراد با 115 تماس گرفته شود..........در شادی های فرزندان دلبندمان مشاركت كنیم تا همیشه نظاره گر گل خنده های شان باشیم
تقویم
شرح وظایف واحد

 

معرفی واحد:

این واحد زیر نظر دفتر بهبود تغذیه جامعه و در راستای رسالت و هماهنگ با آن دفتر در خصوص اجرایی کردن سیاست های کلان و برنامه های کشوری تغذیه فعالیت می کند.

رسالت واحد بهبود تغذیه جامعه:

کمک به بهبود امنیت غذایی و ارتقا کیفیت تغذیه مردم از طریق ارتقا سطح دسترسی فیزیکی ,اقتصادی ,افزایش سواد و فرهنگ تغذیه ای جامعه و رهایی از بیماریها با استفاده از تمهیداتی از قبیل اطلاع رسانی و آموزش ,مشارکت در اجرای طرح های تغذیه ای  ,تحقیق , پایش  و اقدامات پیشگیرانه و درمانی در قالب ارزشهای اسلامی و انسانی و قوانین جاری جمهوری اسلامی ایران

چشم انداز:

بهبود کیفیت زندگی و امنیت غذایی مردم کشور با داشتن افرادي تصمیم گیرنده و با سواد از نظر تغذیه اي که داراي انگیزه،دانش، مهارت و اراده در انتخاب جانشین هاي غذایی مناسب باشند و مشکلات تغذیه اي اعم از کم خوري، پرخوري و کمبود ریزمغذيها درآنها کاهش یابد, مردمی سالم وپویا براي فعالیت در عرصه هاي علمی و فناوري که همواره در جهت توسعه اجتماعی، اقتصادي و فرهنگی کشورگام بردارند.

اهداف و برنامه ها:

1-      بهبود تغذيه و رشد كودكان زير شش سال

2-      بهبود تغذيه گروههاي آسيب پذير (زنان باردار – شيرده – نوجوانان – سالمندان)

3-      پيشگيري و كنترل كمبود ریز مغذی ها و عوارض ناشی از آن در سطح جامعه

4-      ارتقاء سطح فرهنگ و سواد تغذيه اي جامعه

5-      افزايش دسترسي خانوارها به سبد غذايي مطلوب